Výstava 2022

Vážení obchodní partneri a priatelia,

 

tak ako každý rok, aj tento rok sa v dňoch 24. - 26. februára 2022 uskutoční významný český veľtrh dekorácií, bytových doplnkov a darčekových predmetov FOR DECOR & HOME. Každoročne sa na veľtrhu zúčastňuje mnoho renomovaných firiem ako AUTRONIC - DAKLS - DEKORIUM - EDWILAN - MOREX - MYRIS TRADE - INTERSERVIS - NEKUPTO - PRODEX IMPORT - SIMONS TRADE atď.

 

Všetky služby zabezpečuje manažérka veľtrhu pani Soňa Scheeová (tel. 607 006 282, e-mail: scheeova@abf.cz). Naša spoločnosť GD design však tento rok medzi vystavovateľmi chýba. Prečo? Odpoveď je jednoduchá, rozhodli sme sa našich zákazníkov rozmaznávať, a tak sme namiesto stretnutí v komerčných priestoroch zvolili osobnejšie a srdečnejšie prostredie, kde môžeme spojiť príjemné s užitočným a hlavne splniť individuálne želania a požiadavky našich zákazníkov.

 

Ako by sa vám páčil výlet do zahraničia, kde si môžete vybrať z množstva pútavých dekorácií a doplnkov za výhodné ceny? Jedinou investíciou z vašej strany sú 1-2 dni vášho času v termíne podľa vášho výberu!!

 

Na čo sa môžete tešiť?

 

...tisíce položiek a nové vianočné dekorácie a doplnky na sezónu 2022, ako aj veľkonočný/jarný a celoročný tovar
od 5 dovozcov z Poľska
všetko v inšpiratívnych aranžmánoch v duchu súčasných svetových trendov

 

Okrem toho budete mať k dispozícii občerstvenie, stravu, ubytovanie v ***hoteli a služby osobného vodiča. Posledným oživením spoločnej "obchodnej a priateľskej cesty" bude návšteva významného poľského mesta Vroclav, ktoré bolo kedysi kráľovským mestom. Poeticky vyzdobené historické centrum sliezskej metropoly rozhodne stojí za to vidieť.

 

Chceme tým povedať, že my v GD Design chceme prejaviť záujem o vás a sme presvedčení, že najlepším spôsobom je poskytnúť vám priamu cestu k zaujímavému tovaru za bezkonkurenčných cenových podmienok.

 

Dúfame, že vás naša ponuka zaujme a radi prijmete toto pozvanie. Budeme sa tešiť na stretnutia s vami v súvislosti s podnikaním a na otvorené rozhovory o veciach, ktoré nás spájajú alebo možno aj trápia.

 

Neváhajte nás kontaktovať na nižšie uvedenom telefónnom čísle alebo e-mailom. Určite nájdeme termín, ktorý bude vyhovovať práve vám!

 

☎️ +420 608 708 254 / +421 0915 735 385. galar@svicky.info, www.gddesign.cz/blog

21.2.2022 07:33

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
  • Kontakty
  • +421 915 735 385 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod