Sklo z GD design

Sklo z GD design

 

Sklo .... číre, priehľadné, matné, farebné, gravírované, zdobené. Úžitkové či pre potechu oka, dekoračné. To všetko u nás nájdete, ak potrebujete (alebo tiež nepotrebujete) darček, najlepšie sklenený.

 

Na našich stránkach, či v obchodoch si pravdepodobne vyberie každý. Trošku vám to tu roztriedime a popíšeme, aby ste sa lepšie orientovali v našej ponuke a mali prehľad, z čoho vyberať. Začneme darčekovým sklom. Naše sady a súpravy karáf a štamprlíkov sú vkusne a častokrát aj vtipne zakomponované do drevených stojančekov, tácok, alebo vešiačikov na štamprlíky. Nájdete tu tradičné čísla k okrúhlym výročiam, tak krásne spracované a vo farbách vyvedené rôzne povolania, ako napríklad murár či hasič. Motívy koníčkov a záľub je tu priehrštie. Kominárik pre šťastie, pre rybárov zlatá rybka, pre náruživých kartárov karafa s balíčkom kariet, konský povoz, plachetnice, alebo motorky.

 

Dózy a misy, obzvlášť tie zo skla by asi nemali chýbať v žiadnej domácnosti. Síce sa s nimi musí zaobchádzať opatrne a s citom, ale odmenia sa svojou krásou aj praktickosťou. Veď do sklenenej misy môžete naaranžovať skoro všetko. Od ovocia, drobných cukríkov, živé kvety, sušené kvety, vianočné aranžmány, Budú slúžiť aj k praktickým veciam, ako misa na ovocie, môžete v nej servírovať ľahký letný šalát. Fantázii sa proste medze nekladú. Skoro to isté platí pre sklenené dózy. Môžete v nich uchovávať sušené potraviny, kozmetiku, ale tiež naaranžovať suveníry z ciest, napríklad mušle.

 

 

Brúsené a ozdobné sklo, to je ďalšia kategória, ktorú u nás nájdete. A že je sa na čo pozerať a z čoho vyberať. Sklári si na týchto výrobkoch dali naozaj záležať. Tieto kúsky si naozaj zaslúžia čestné miesto a krásny obsah, či už ide o kvetiny, či lahodné moky. Hovoríme totiž o brúsených vázach a karafách. Ich tvary sú ušľachtilé, sklo sa krásne leskne a zdobenie je dokonalé. Či už vytvorené brúsením, alebo kovom, ktorý tvorí na skle napríklad kvety.

 

Svietniky a svietničky, hoci sa to nezdá, sú veľmi dôležitou a potrebnou súčasťou každej domácnosti, ktorá je majiteľom aspoň jednej sviečky. My vám teraz ponúkame sklenené, z tenkého, alebo hrubého skla, zdobené rôznymi ozdobami, či už sú to povrázky, drôtiky, tematické ozdoby podľa ročného obdobia, alebo zdobené rôznymi farbami a maľovkami. Nájdete tu svietniky vo forme malých tácok, či mištičiek pre drobné, alebo čajové sviečky, svietniky v tvare misiek, alebo čiaš. Svietniky úzke, vysoké, na viac sviečok, v tvare lekna, alebo k zapichnutiu do pôdy. Hoci je sklo tvrdé a krehké, je v podstate veľmi tvárne a prispôsobivé. Sklo na aranžovanie je veľmi obsiahlou kapitolou, pretože obsahuje vlastne všetko a ešte niečo navyše. Vďaka tomu, že je krásne číre, bude aranžmán vidieť v celej dĺžke, šírke a kráse. Či už použijete polené misky, sklenené podnosy, úžasné sklenené gule, všetko bude správne. Pre milovníkov súkulentov, alebo rastlín žijúcich v podstate zo vzduchu tu máme luxusné závesné aerária rôznych veľkostí, v ktorých sa bude vaša džungľa v obývačke krásne vynímať.

 

Vázy. V podstate sú uvedené  skoro vo všetkých kategóriách, ale je ich toľko, že majú kategóriu aj samostatnú. Nájdete tu vázy naozaj rôznych tvarov, dĺžok, výšok, hrúbky skla. Na jednu ružu, malú kytičku fialiek, náruč poľných kvetov, ale aj na  luxusné kytice viazané na mieru. Úzke, štíhle a vysoké valce pristanú jednému kvetu, či vysokej kytici.  Bacuľaté, s užším hrdlom pristanú tulipánom či narcisom, naopak širšie krásne viazaným okrúhlym kyticiam.

 

Podnosy, poklopy a vázy, to je samozrejme tiež dôležitá súčasť každého jedálenského servisu. Luxusná torta si zaslúži luxusný stojan, tak prečo nie zo skla. Pokiaľ si zaobstaráte ten so skleneným poklopom, určite neoľutujete.  Povädnuté dezerty asi nebudú to pravé. Drobnému sladkému i slanému pečivu budú určite tiež vyhpvovať sklenené podnosy. Či už hladké, alebo s rôznym dekorom. Aj takéto vie byť sklo.

 

Preto neváhajte a ak chcete urobiť radosť sebe, alebo niekomu inému, sklo bude tým pravým potešením.

 

2.11.2020 12:05

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
  • Kontakty
  • +421 915 735 385 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod