Nábytok z GD design

Nábytok z GD design

 

V našom e-shope, ale i na predajniach nájdete nábytok rôznych tvarov, štýlov, veľkostí a farieb.

 

Nábytkom od nás, ale samozrejme i rôznymi bytovými doplnkami, ako sú napríklad poličky, glóbusy, glóbusové bary, prútené a látkové koše, dokonale doladíte nielen váš interiér, ale tiež vašu terasu či záhradu.

 

Poďme sa na jednotlivé kategórie pozrieť trochu bližšie.

 

V drobnom nábytku nájdete naozaj úžasné kúsky, o ktorých ste možno ani netušili, že by mohli váš domov rozžiariť a zútulniť. Mnohé z nich sú nielen vkusným doplnkom, ale sú rovnako praktické a účelové.

 

Chceli by ste mať doma krb, no nemáte naň priestor ani komín? Krbová rímsa od nás vám toto želanie hravo splní. Ako štýlový doplnok krbu môžete použiť dreveného retro hojdacieho koníka v bielej farbe, či sadu kufrov s rozličnou tématikou. Tie zároveň poslúžia aj ako úložný priestor na drobnosti či dokumenty, ktoré nechcete mať na očiach. Nad krbovú rímsu môžete samozrejme zavesiť niektorú z našich poličiek, či nástenných dekorácií. Tomuto priestoru bude veľmi svedčať napríklad vyrezávaná mandala.

 

Ďalšou kategóriou sú glóbusy a glóbusové bary. Že si globus pamätáte len ako školskú pomôcku a nenapadá vás preň už žiadne iné využitie? Tak to si určite prezrite naše stránky. Naše glóbusy a glóbusové bary sa úplne dokonale hodia ako doplnok pánskych pracovní, štýlových obývacích izieb či domácich barov. Nielenže majú krásny dizajn a detailne prepracované mapy, ale vďaka ich veľkosti a odklápateľnej hornej pologuli poslúžia ako vybavenie domáceho baru, na štýlové uskladnenie fliaš rôznych lahodných mokov, ako aj pohárov na ich servírovanie.

 

Ďalšími kategóriami, ako sú komody, vitríny a skrine, stolíky a stoly, stoličky a taburety a lavice máte možnosť vybaviť si ako svoju obývaciu izbu, tak i spálňu, halu či salónik. Nájdu sa tu aj kúsky, ktoré tiež štýlovo zapadnú do jedálne. V týchto kategóriách nájdete naozaj luxusné kúsky, či už v štýle retro, provence, alebo v modernom štýle. Masívne tmavé drevo skriniek, komôd a lavíc dodá vašim domovom punc tradície a trvácnosti, biely nábytok s kovovými úchytkami vás prenesie do južného Francúzska, prevoňaného levanduľou a minimalistický nábytok dodá punc modernosti a jednoduchosti. Pri laviciach, stoličkách a taburetoch si môžete vyberať z rôznych druhov a farieb tapacírovania, aby ste váš domov doladili do absolútnej dokonalosti. K tomu vám dopomôžu i ďalšie dve kategórie, a to sú lampy a svietidlá a zrkadlá.

 

Pretože, povedzme si to úprimne, nesprávne osvetlenie dokáže úplne skaziť krásu všetkého, na čo sa chceme pozerať, čo si chceme užívať a z čoho sa chceme radovať. Naše lampy a svietidlá vám doladia interiér takmer v každom štýle. Úžasné sú napríklad moderné lampy do študentských izieb, pracovní, či minimalistických obývačiek. Reflektor na statíve je to pravé pre izbu mladého muža, ktorý miluje minimalizmus a strohé vybavenie. Čierne lampy na zlatej kovovej nožičke vnesú do vašich spální nádych tajomna a prekvapenia. V našej ponuke máme napríklad aj soľné lampy, ktoré sú za zimných večerov nielen pohladením pre oko, ale tiež prospešné nášmu zdraviu.

 

Zrkadlo bude jednou z finálnych bodiek pri dolaďovaní vašich bytov či domov. Zrkadlo môžete využiť prakticky v každej miestnosti, či už je to chodba, šatník, izba či spálňa. Nevyužijete ho možno, iba ak, tak v kuchyni. Pre každú z miestností sa hodí iný štýl a my vám ponúkame vcelku bohatý výber. Nájdete u nás napríklad zrkadlá v zámockom štýle, v zlatom ráme s tmavou patinou, ktoré dajú ten správny punc domovu, ladenému do romantického štýlu. S ďalšími kúskami sa opäť dostávame na slnečný juh. Rám zrkadla je z robustného dreva a jeho súčasťou sú otvárateľné okenice, známe práve z prímorských oblastí. Tieto zrkadlá doplnia romantickú spálňu či izbu, ale taktiež sa budú úžasne vynímať na letnej terase. Našimi zrkadlami doladíte tiež svoje kúpeľne či toalety. Do šatníkov sa budú náramne hodiť zrkadla v rôznych rámoch, ktoré sú vhodné do priestoru a ich dizajn preto dokonale dopĺňajú opierateľné stojany.

 

Byt či dom už máte teda vcelku vybavený, takže vám môžeme ponúknuť záhradný nábytok a doplnky pre vašu terasu či okrasnú záhradu. Kovový nábytok s bielym náterom, či už sú to stoly, stoličky alebo lavičky, vkusne doplní balkón či terasu. A taká lavička v zadnej časti záhrady pod košatým stromom, kde môžete rozjímať či oddychovať s romantickou knihou v ruke, určite tiež nie je na zahodenie.

4.11.2020 08:17

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
  • Kontakty
  • +421 915 735 385 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod