Anjeli z GD design

Anjeli z GD design

 

Pre niekoho nebeské bytosti, pre iného mýtus, pre kresťanov Boží strážca. Napriek tomu ich skoro všetci berieme ako krásne postavy, s jemnou a vľúdnu tvárou a hlavne, s krásnymi krídlami. Úplne pôvodný význam, preložený z gréčtiny znamená, že anjel je mýtická nadprirodzená, duchovná bytosť, ktorá slúžila ako posol medzi ľuďmi a bohmi. Preto si ľudia kupujú ich obrázky, sošky, talizmany. Pre mnohých je socha anjela krásna dekorácia, ktorou si vyzdobia svoje obydlia. A my vám predstavíme našu bohatú ponuku týchto bytostí, nech máte z čoho vyberať.

 

Na našich stránkach nájdete anjelov z rôznych materiálov, veľkostí i farieb. Začneme teda anjelmi z keramiky. Nájdete tu nielen krásne sošky, ktoré sú glazované s lesklým povrchom, ktoré vás budú ochraňovať na vašich nočných stolíkoch, ale tiež keramiku kombinovanú napríklad s kovom. Kovové krídla a malé doplnky dajú keramickému anjelovi úplne iný rozmer. Snúbi sa tu krehkosť keramiky so surovosťou kovu. Modernú podobu na seba prevzali anjeli pôsobiaci ako obrys, krásne bieli, alebo so zlatými či striebornými okrajmi, takže zapadnú do každého interiéru. Anjeli na zavesenie, drobní, bieli, maľovaní, na povrázku, či na koženej šnúrke. Urobia radosť ako malý darček pre niekoho iného, alebo nimi môžete potešiť sami seba. Človek by mal vedieť urobiť radosť aj sám sebe, tak prečo nie krásnym anjelikom.

 

Ďalšou kategóriou sú anjeli z kovu. Úžasné monumenty tepané z tenkých plátov kovu môžu mať vďaka svojmu materiálu až nadživotnú veľkosť. Nie sú až tak ťažkí, takže ich môžete po byte či dome presúvať podľa nálady. K dispozícii sú strieborní, s ľahkou patinou, ale aj vyfarbení do zlatej,  či do čiernej farby. Úžasní sú tiež anjeli, ktorí sú v kombinácii striebra a bielej farby, hodia sa do moderného interiéru, tak aj do vidieckej chalúpky.

 

Anjeli z Polyresinu. Úžasnou hmotou je živica, ktorá sa dá farbiť za tepla, aj za studena. Vďaka svojej tvárnosti sa z nej dajú tvarovať rôzne veľké, či malé kúsky, dá sa brúsiť, dajú sa z nej tvoriť sochy. Teda úplne ideálny materiál na malých i väčších anjelikov, kde môžete do detailov vytvoriť krásne krídla a tváričky, ktoré vás očaria svojou jemnosťou, alebo rozosmejú nezbedným kukučom anjelikov s detskou tváričkou.

 

Z úžasného prírodného materiálu ako je drevo, sa dajú tiež tvoriť naši obľúbení anjeli. Materiál, ktorý úžasne vonia a vyrezávací nožík v rukách šikovného umelca, vykúzlia prekrásnych spoločníkov do vašich obydlí, ktorým vdýchnu život ťahy štetcom a dotvoria krásne tváre. Anjeli na vašu skrinku, policu či zárubňu dverí sú úplne niečo iné, na čo sme zvyknutí. A práve preto vás určite očaria. Rovnako, ako anjelici z ďalšieho prírodného materiálu, ako je šústie. Materiál, ktorý sa zdá na prvý pohľad nepoddajný, a napriek tomu z neho šikovné ruky vytvoria anjelikov rôznych veľkostí a tvarov, ktorý vám ponúkame práve my.

 

Anjeli zo sadry, Úžasné sošky a sochy, ktoré sú do detailu prepracované, očaria svojím nebeským vzhľadom, napriek tomu z nich cítime aj určitú "človečinu" a možno tým nám budú bližší. Nájdete ich u nás nepreberné množstvo, v mnohých jemných farbách a prevedeniach. Od malých usmievavých dievčatiek v jemných šatôčkach, cez elegantné dámy, až po vznešené anjelské bytosti, z ktorých sála ochranárska sila. Skoro všetci sadroví anjeli z našej ponuky majú svoje mená a tým vám budú ešte bližší. Ak hľadáte naozaj krásny darček, nájdete ho práve tu. Okrem jednotlivých sošiek sú v ponuke aj anjelskej páry, alebo krásne Anjelky, ktoré ochraňujú malé deti.

 

Našu prehliadku anjelských bytostí zakončíme anjelmi zo skla. Krehký materiál, ktorý dodáva iskru krásnym fúkaným postavičkám, s anjelskými krídlami. Tieto výtvory musíme opatrovať s najväčšou opatrnosťou, preto si zaslúžia čestné miesto, napríklad na vianočnom stromčeku, kde sa vznášajú v tom najkrajšom období roka.

12.11.2020 13:49

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0,00
  • Kontakty
  • +421 915 735 385 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod